1 december
Publicerat den

Helloj! Det är redan 1 december imon! det känns verkligen inte som det. Det var ju sommar nyss ju! Nej men allvarligt, vart har tiden tagit vägen? Vi har snart gått halva terminen i skolan, det känns som att det var förra veckan vi började. Men iaf. Bara 25 dagar kvar till julafton! Och imon kan man börja med chokladkalendern och julkalendern och allt det där! Så mysigt! Det är bara julgranen som fattas nu! Jag tjatar jättemycket på mamma att vi ska sätta upp den men hon tycker bara att jag är jobbig och att vi ska sätta upp den typ en dag innan julafton. Men det tycker inte jag! Den ska gärna komma upp idag! Men ha det bra så hörs vi. Puss:*
 



22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Publicerat den

Just nu vill jag bara ha min pojkvän brevid mig. Men jag ska snart till honom så då kommer jag inte vilja ha någonting annat. Bara han vid min sida är allt som behöver. 
Fast sen hade det ju inte varit fel med julafton så att man får massa paket ;)
 
 



21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Publicerat den

Just för tilfället så skrattar jag varje gång jag kollar mig i spegeln eftersom jag ser ut som att någon har sprängt någongting i mitt ansikte, hahahh Men annars är det helt olika, ena dagen är det att jag inte klarar av att se mig i spegeln utan att du bli arg, men andra dagar är jag nöjd med mig själv och blir glad av att se mig själv.. Så det varierar verkligen! 
 
Jag har alltså så oootroligt tråkigt just nu!!


 



hahah alltså på riktigt! jag dör av skratt!!
Publicerat den

 



20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Publicerat den

Just nu har jag mörkbrunt hår, men min orginalfär är typ slingat (sandré) som på den första bilden, där har jag aldrig färgat mitt hår. Sedan första gången jag färgade det så färgade jag det kastanjbrunt. Det var typ rödbrunt, inte alls snyggt, men jag tyckte väl de då lite kanske, men nu när jag kollar på bilderna så såg det för jävligt ut! Har inga bilder kvar av de året så jag kan tyvärr inte visa er. Men efter det så slingade jag håret för att få bort det bruna eftersom jag ville bli blond, Det var jättefula typ tjocka slinger som inte alls var snyggt så jag färgade med vanlig blond färg. Jag älskade mitt blonda hår. Och ibland saknar jag det riktigt mycket. Men efter att jag inte fick fägra det blont mer för mamma och pappa så fägade jag det svart. Japp, från blondt till svart på bara två färgningar (färgade håret två gånger den dagen) Inte bra jag vet men var tvungen för det såg hemskt ut först. Men jag trivs jättebra i mörkt hår och jag vill absolut inte ha tillbaka min orginalfärg även och mamma vill de. 
 
Så sommaren till sjuan färgade jag mitt hår första gången i hela mitt liv. Hade det hela sjuan, Sommaren till åttan färgade jag det blondt och hade det hela åttan. Sommaren till nian färgade jag det svart/mörkbrunt och har haft det sen dess :) 
Man kan se på skolfotorna att jag har en färg från år till år. Det ser jättekul ut ;)
 
 
Min natuliga hårfärg:
 
 
Vad passar jag bäst i?
 
 



19 – Min favorit film.
Publicerat den

Har ingen favoritfilm faktiskt, jag kollar inte så mycket på film...



BÄSTA!
Publicerat den

 



givande dag.
Publicerat den

Slutade alltså vid tjugo över nio idag, har haft en lektion som vi knappt gjorde någonting på. Jävligt nödvändigt att komma till skolan då känner jag. Och vi fick reda på att vi kunde sluta vid tio och nu ska jag ta bussen hem vid fem över elva. Vad ska man göra när man kommer hem då liksom? Finns ju ingenting å göra där heller så vad ska man göra liksom? 
 
 



Boobear
Publicerat den

Kotten rullade sig och sprang runt i ridhuset som en dåre! Galna häst! Kanske kommer upp en video sen om jag vet hur man gör ;) haha 

Lite bilder på sötnosen






Haha, kolla på honom så han ser ut :D



juste, städa var det jah...
Publicerat den

hey, sitter just nu i sängen och lyssnar på midnights memories, haha riktigt bra låta på de albumet faktiskt! ;)
Nej, men dagen gick snabbt faktikst, fast ändå inte för snabbt, vi hade två lektioner och slutade klockan ett. Vi går egentligen till kvart över tre och vi skulle gå till två idag men sen hade vi ingen matte. Så vi kunde alltså åkt hem vid tjugo över elva.. yaoo, varit i skolan i en och en halv timme i onödan... brabra, Ah, men jag skulle ha städat nu egentligen men istället har jag typ lyssnat på musik och bara suttit och glott, men ska äta nu sen ska jag städa färdigt innan jag ska till stallet. Pusss:*
 
en bild på one direction från den 8 maj får stå för bilden. Bara 199 dagar kvar till jag ska se dom live igen! Tagga!



half a heart without you my girls.
Publicerat den

 
Älskar er finisar!
  • alla dessa asgarv sent in på nätterna
  • killsnacken
  • humorn
  • ni är det bästa som finns
  • tränga ihop oss i sängen
  • flygandet
  • tramsa
  • när vi åkte till malmö, och hollister! bästa ställlet!
  • skratten, vi kommer leva förevigt
  • hur vi alltid klagade på varandra
  • att vi alltid bråkade och var sura
  • fast blev vänner sekunden efter
  • onsdagseftermiddagarna på språket då vi skrek som om ingen annan fanns där
  • ni betyder så extremt mycket för mig
  • vi kunde skrika ut efter en kille på stan
  • gömma oss och bara bryta ut i asgarv vart vi än var
  • skämma ut som var vår speciallitet
  • Saknar den tiden då vi var varje dag. Vad hände med det?
  • vi måste träffas oftare älsklingar. 
ÄLSKAR ER MINA ALLRA BÄSTA VÄNNER!



little white lie.
Publicerat den

Sitter på mattelektonen just nu och väntar på att få reda på matteprovet, Jag vill inte!!! Jag kommer få F!! 
Usch jobbigt läge detta alltså! Men jag orkar vekrligen inte, hatar matte mer än någonting annat och jag vill inte! Men ah... lyssnar på one directions nya album nu så det kanske kan få mig på lite bättre humör. Puss:*
 
 
ett par extremt fula bilder på mig och min bestii men vi bjuder stort på dom. Så Heyydå!
 



18 – En bild på det jag köpte senast.
Publicerat den

Det senaste jag köpte var en tröja till min pojkvän, och jag har tyvärr ingen bild på den, men den är vit och jag kan kanske lägga upp en bild när han har den på sig någon gång. Men det var iaf en födelsepresent till honom som han fick när han fyllde år förra söndagen. :)



17 – Vad jag åt idag.
Publicerat den

Frukost.



live stream :*
Publicerat den

-have you heard the new album?
-of course i haven't i'm 45 years old!
nialls laugh! hahahahahaahahahah dieee! :* so cute :*
 
 
 




1D
Publicerat den

jag kollar just nu på en livestream av one direction och jag är såååååå glad!!!! ;o



en sanning!
Publicerat den

En sak som jag tycker är ganska konstig är:
Jag har inte bacillskräck någonstans, kan äta av någonting som någon har ätit på och dricka ur samma glas och typ ta någons tuggumi och vad som helst, med mina vänner. Men jag kan absolut inte göra det med någon i mn familj, jag kan inte äta med samma bestick eller dricka ur samma glas för jag tycker det är så otroligt äckligt! Jag vet inte varför, men när någon av mina syskon har druckit ur ett glas så måste jag skölja av det jättenoga innan jag kan dricka ur det. Det är jättekonstigt och jag vet inte varför jag är sån. Borde det inte vara tvärt om liksom??
 
 
 



we all need someone.
Publicerat den

Kan skriva om min dag bara för att jag har så tråkigt just nu. 
inget kul att berätta för jag har inte gjort något, men hanna sov hos mig inatt så jag vaknade upp med henne, vi åt lite frukost sen satt vi vid datorn och typ lyssnade på musik, sen gick vi en skogsrunda med hunden och sen stack vi hem till hanni ett tag tills hon blev hämtad av ludde. Då cyklade jag hem och har typ legat på golvet vid datorn resen av dagen/kvällen. Kollade lite på så mycket bättre med pappa och frida men sen gick jag och la mig med datorn igen. Vet helt ärligt inte varför jag ligger på golvet, men aja :p haha Har haft riktigt tråkigt och jag saknar min pojkvän något otroligt mycket! (som dessutom tog hål i läppen idag) (säg grattis om ni ser honom) men ah, vill bara ha honom här mer än någonting annat.
Japp, de va väl typ min dag, puss hej!
 
myskläder
 
(har ont i bröstkorgen pga legat på golvet större delen av dagen)



16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Publicerat den

Alltså jag vet faktikst inte vem jag skulle vilja byta liv med helt ärligt... men det hade varit kul att var kille för en dag bara för att se hur det är liksom.. men jag har faktiskt ingen aning?



Midnight memories
Publicerat den

killarnas alla nya låtar från albumet midnights memories
 
det är faktiskt bra låtar, jag gillar diana väldigt mycket! :)
 



I don't care i'm not scared of love.
Publicerat den

 



it's friday
Publicerat den

Heyy! Nu är det fredag och jag har hunnit varit i skolan, hunnit gymma och har snaaart hunnit äta! haha! men jag ska ha myskväll med hannibanni, kolla film, äta gott och ha allmänt mysigt. Det var ett tag sen sist nu. Men heydå så länge :*
 
 
 



15 – Min favorit årstid och varför.
Publicerat den

Min favoritårstid är helt klart sommaren eftersom då är det varmt och solen skiner. Plus att jag fyller år i juli och det är i mitten av sommarlovet så det gör att jag gillar det ännu mer. Plus att jag älskar att sola och att bli brun. Hatar att vara vit, man ser bara död ut! Så sommaren är min favoritårstid! :) Och sedan så gillar jag sommaren för att det är sommarlovet som är det längsta lovet och man kan rida i bara tshits och barbacka utan att frysa ihjäl. Med andra ord är det mysigt att rida ut i skogen på sommaren!
 
(sötis igge)
 



Min underbara klass
Publicerat den

Hey på er! Denna torsdagen förväntade jag mig inte skulle bli så bra som den faktiskt blev. Vakna tidigt och gå en lång skoldag är väl ingen taggad på? Men eftersom jag går i en sån underbar klass så har det blivit mycket skratt och vi har verkligen börjat komma närmre varandra! Idrotten var helt klart höjdpunkten på hela dagen! Vi fick alla att säga att alla hade glömt gympakläderna ("för att våran lärare hade sagt att vi skulle ha teori,") vi hade en vikarie så han gick på det, haha! Men istället skulle vi typ slänga oss i rep för att komma över en "sjö" som blev allt större och större och allting slutade med att alla dog av skratt. Haha! Seriöst älskar min klass och att tillbringa tre år med alla människorna i den kommer bli så grymt!! :*
 
 



let it snow.
Publicerat den

Taggar så mycket till julovet! Dock så har jag inte lust med att det ska bli kallare men lov vill jag ha iaf, haha!
Snö är dock mysigt och det lyser upp mer i detta jobbiga höstmörker. Usch hösten är inte alls ku, bara massa grått heela tiden, men dock så är ju inte julen som på film eller som på bilder, det är ofta bara massa blask och jobbigt, men vi får ju hoppas på de bästa :) haha men julov om 4 veckor så det är ju skönt!
 
Bilder från weheamtit. fast jag har gjort collaget! Ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi. Puss:*



14 – Någonting jag ångrar.
Publicerat den

Det är en sak jag ångrar något enormt men som jag inte vill skriva ut här för att jag inte ens vill prata om det någonsin igen, det enda jag kan säga är att jag blev lite för full och visste inte vad jag gjorde och jag komme aldrig mer göra om det. NÅGONSIN!
 



Tagga julov nu!
Publicerat den

Jag vill att det ska bli julov så att jag kan ligga och mysa med min pojkvän hela julovet! vi ska lyssna på julmusik och ha massa ljus tända och ha allmänt mysigt! såå taggad! Jag ser det framför mig! åååå så mysigt!
 
(och nej, han vet inte om det än, men så vill jag spendera mitt julov!) pusss!:*
 
 



Det går bra nu.
Publicerat den

Äntligen så kan jag lägga upp bilder från datorn till bloggen igen, vet inte vad som hade hänt men allting fixade sig när jag bytte design så det kanske hade något med då å göra kanske? haha. Kunde verken lägga upp bilder eller se statistiken, men nu kan jag de så nu kommer det nog komma upp fler bildinlägg med lite bättre bilder än mobilbilder (y)
Haha, men aja ha det bra :*
 



Tjaabbaa
Publicerat den

Nej men heejsan! Amanda här! Vi bytte dator lite för min stilmallsak cpade lite (y) Så aaaahhh men iaf så får ni gärna checka min blogg, maandyys.blogg.se. 
 
Seee uu guys! 
 
 



13 – En bild på mig själv för ett år sen.
Publicerat den

Vet inte om det är exakt ett år sen, men påett ungefär typ. 
 
 



I'll been looking for you.
Publicerat den

Sitter på svenskan nu, glömde min bok hemma så jag har ingenting å göra, vi slutar om en kvart, sen ska jag hem, kanske plugga matte och åka till stallet, har inte bestämt mig än..
Dagen har gått hyffsad fort faktiskt (som vanlgt) hade redovisning första lektionen och sen så skulle vi ha ljud/musik lektion men istället kollade vi på en 'konsert' i aulan och fick dessutom sluta en timme tidigare så vi hade två timmars rast som jag tillbringade med oscar, åt soppa på jenny och sen satt vi typ bara, och gjorde ingenting :P Sen hade vi matte och nu har vi svenska! Ska bli skönt att komma hem, hahah! Heydå! :* 
 
Hej söt osv :D



12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Publicerat den

Ehm, jag vet inte vilket ställe jag ska börja med, jag har varit på ganska många, men typ barcelona där jag var utomlands senast..
Har redan lagt upp en utav bilderna, men ni kan få ett par till :) 
 


 

 
 



11 – Någonting jag oroar mig för.
Publicerat den

Det jag oroar mig för just nu är faktiskt att klara skolan, för jag är rädd för att jag inte kommer göra det.. Jag tar aldrig tag i skolan och har aldrig gjort, vilket resulterar till att jag har svårt i skolan och allt sånt. Jag säger hela tiden att jag ska ta tag i det men jag gör det aldrig. Har varit skoltrött sen jag började skolan typ.. Men ah, jag ska försöka även om jag verkligen inte orkar mer! :(





10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Publicerat den

Haha, jadu, dagens outfit är inget specielt, kom hem från oscar för ett tag sen så har bara min mediatröja och ett par jeans på mig, Hade ett par blåa schorts på mig när jag var där hemma! :)





I came to dance.
Publicerat den

När jag inte har något bättre för mig så sitter jag på photoshop och grejar lide.. Inget avanserat direkt, men det är kul att fixa till bilder så dom blir lite finare, haha :) 
Ska kanske snart gå in i duschen, efter att jag har ätit min efterlängtade pastasallad. Alltså världens godaste 'mat'!!!!  På riktigt!!! Nej, men det ska bli gott, dock är jag inte så hungrig, men jag mååste äta, haha! Sen när jag har fixat mig lite så sticker jag för en filmkväll hos oscar med massa fina vänner sen sover jag där. Min lilla bebi fyller 16 år imon. Haha, han är bara 15 än så länge, hahah så liten! :'D hahah men ha det så bra så hörs vi. Puss:*
 



(Påtal om ingenting så blåser det jättemycket ute!)
 



9 – Bild på mig och min bästa vän.
Publicerat den

Jag har så många bästa vänner så kan inte bara välja en. 
 
 








Love is in the air
Publicerat den





8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Publicerat den

Jag vet faktiskt inte.. Kanske att jag har väldigt lätt för att gråta när jag inte vill gråta men när jag vill gråta så går det inte, haha, eller nä jag vet faktikst inte vad som är en dålig vana.. Du får fråga mina vänner vad dom tycker, haha :D
Och jag tar väldigt lätt illa upp, och jag mår ofta väldigt dåligt, fast sedan är jag ofta glad och det är en bra vana, Fast en lite värre vana är väl kanske att jag är dålig på allt...

 






Godmorgon!
Publicerat den

Heyy, Bussen går om ungefär en halv timme, min plattång ligger på värmning och jag är allmänt pigg faktiskt. Skönt med sovmorgon en fredag som denna. Får se vad vi hittar på för kul idag i skolan, men jag ska iaf tillbringa min fredagskväll i stallet! Kommer bli såå mys! :* 


Ett par dåliga mobilbilder från dagens outfit, jag kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen från datorn, blir så arg!! :(( 



love actually
Publicerat den

Kärlek kan betyda så himla mycket. Man kan ha kärlek till sina vänner, till sin pojkvän/flickvän. Vänskap är så otroligt viktigt och jag är så glad att jag har så bra vänner som verkligen finns där för mig och som jag kan prata med. Och jag är så oootroligt lycklig över att jag har väldens underbaraste pojkvän, som också är min bästa vän. Vet inte vad jag hade gjort utan honom.
Man behöver kärlek i sitt liv, vare sig det är från sin pojkvän/flickvän eller sin bästa vän. För kärlek är så mycket mer än bara kyssar. 
Fotograf: Sanna.
Modeller, Jag och Amanda.
Redigerad av mig.


Fotograf: Jag
Modeller: Sanna och Jason
Redigerad av mig.



7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Publicerat den

Jag skulle flytta till eller bygga en häst gård och skaffa mig massa hästar och ha ett allmänt bra liv. Det har varit min dröm ett tag nu, hahah! Nej men det hade varit så underbart att ha en egen jättestor gård med massa katter, hundar och massa hästar som man kan rida när som helst och ha massa träningar med. Jag skulle hlet klart sluta jobba och aldrig sätta min fot i skolan någonsin mer. Hahah! :) Mitt dröm liv helt enkelt :) 
 

Bild från Barca, bara för att jag inte har några bilder på typ hästgårdar å så



Inglesiska
Publicerat den

Sitter på engelskan nu runt ett stort bord med halva klassen, läraren är ute och pratar betyg med någon och snart är det säkert min tur... F here i come! Helt seriöst, tror jag har fått de... :( Åh, kommer aldrig ta studenten.. 
Men iaf så sitter (hela den halva klassen) runt i hopsatta bord mitt emot varandra, Det känns som att vi kommer närmre varandra :) Haha, men nu ska jag försöka forska lite om mig själv som vi ska redovisa någon gång om några veckor, yey, tagga att höra sin egna röst som man spelar upp imför hela klassen när man suger på egnelska.. Yeeeeey! Ah, hejdå! :*
 


En liten fin bild på
Mandypandy och mig :*

 



6 – Typ av killar jag faller för.
Publicerat den

Denna frågan är faktikst gasnak svår fast ändå så lätt för att man bara kan skriva vad man tycker, så okej, lets gåå! ;)
 
Den typ av kille jag faller för är en ontänksam, snäll, och rolig kille. Jag faller först och främst för ögonen och leendet. Alla dessa sne leendena är så sjukt snyggt så jag bara dör, det är nog det första jag ser hon en kille. Och så händerna också, haha. Förlåt men det är så satans sexigt!! Nej men, jag tror att jag gillar de flesta hårfärgerna, fast mest typ blonda killar som jag har varit kär i under dessa år. Men jag går inte på hårfärgen direkt.. Men man ska kunna prata med killen och kunna skratta och han ska vara din bästa vän. Det är därför jag älskar min pojkvän så mycket, för vi kan prata och skratta och ligga och sjunga mitt i natten. Och det tycker jag att man ska kunna göra i ett förhållande. Det jag tycker att man ska göra innan man blir tillsammans är att bli vänner, för allt blir så mycket lättare om man har en bra bakgrund.

Klädstilen bryr jag mig nog lite om, jag älskar en snygg outfit på killar, typ halvpösiga byxor och en snygg tröja, det är sååå snyggt! 
 
Min kärlek :* 



5 – En låt som får mig att gråta.
Publicerat den

Är nog little things.. Om jag måste välja. Jag gråter ofta inte till låtar men när jag hör nialls solo i little things så får jag tårar i ögonen, inte för att jag är ledsen men för att det är så himla vackert. Särskillt när man kollar på videon och kollar in i hans ögon så får jag nästan alltid tårar i ögonen, hahah! 
Så little things är en låt som får mig att "gråta" :)
 
 





Får lite smått panik!
Publicerat den

Jag blir så arg, det går ju inte lägga upp bilder från datorn, och vi som precis har tagit massa bilder i skolan på fotolektionen som jag vill visa er, men eftersom jag inte orkar skicka över alla bilderna till mobilen så får ni se dom någon gång.. Aja, men nu har jag matte, pusshej! :* 
 
 
En dålig mobilbild, lite höstlig och så ;)



Bajs.se
Publicerat den

Tja tja bloggeeeeeeen, whats uppppe? Chill själv dåååå :* <3<3333<33 Vill bara tacka min mamma, pappa, min underbaaaaara påjkvännn Love LIIIINNNNN <333333



4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Publicerat den

Hmm.. Helt ärligt har inte inte tänkt på vad mina mål, drömmar och önskningar är, men jag ska försöka få fram lite grann ;) 

1. mina mål i livet är väl först och främst att klara skolan, vilket jag har väldigt svårt att tro att jag kommer göra, jag kommer inte kunna ta studenten om tre år.. Usch vad jobbigt livet blev nu när jag började tänka på de...
 
2. Mina drömmar är att få ett perfekt liv i framtiden.. usch vad det lät påhittat, något som jag baa rafsade ihop, Men jag vet inte riktigt vad jag har för drömmar, Kanske att bli en riktigt duktig fotograf och ryttare och kunna tjäna lite pengar, Nej! Min största dröm är att skaffa en hästgård, ha massa hästar och massa pengar så att man slipper jobba, Rida varje dag och ha foto som fritid så man kan fota sina hästar osv, Det är min dröm!
 
3. Min största önskan är att träffa one direction, få krama dom och bara kunna dö pch veta att jag har träffat mina största idoler.
 
 





3 – Innehållet i min väska.
Publicerat den

Orkar inte göra någon video om vad jag har i min väska så jag kan väl skirva det ;) 
Jag har sovit hos oscar i natt så det ligger lite allt möjligt där i.. ;) 
 
I de stora facket
1. Min kudde
2. En bodylotion
3. Ett par mjukis shorts
4. Ett paraply 
5. En grön hårbortste
6. En T-shirt
7. Min sminkväska 
8. iPhone hörlurar
 
I Innefickan
1. En penna
 
De två ytterfickorna

1. Ett busskort
2. Två kondomer
3. Ett busskortskvitto
4. Tre huvudverkstabletter
 
Så, det var allt jag hade i min väska, ledsen för att det inte blev någon video! :*
 
 
 



2 – En person jag vill träffa just nu.
Publicerat den

Är Oscar, Men som tur är ska jag till honom om bara några timmar! :* men jag saknar honom iaf så det är han jag verkligen till träffa just nu! 
Naw, söte! 




 



1 - Tio fakta om mig.
Publicerat den

1. Jag är otroligt kär i Oscar Lundgren.
2. Jag är livrädd för getingar, min värsta fobi.
3. Jag gillar min klass väldigt mycket.
4. Klarar inte av utklädda människor, Är livrädd!
5. Jag älskar vindruvor, äter det till frukost, lunch, middag och kvällsmat typ!
6. Jag är inte särkillt duktig i skolan
7. Jag har en kompis som jag vekligen berättar allt för och det är Hanna
8. jag vill verkligen ha en egen häst som jag kan göra vad jag vill med.
9. Jag har världens bästa och underbaraste pojkvän
10. Jag vill pierca mig i tungan
 
 
(Bild från barcelona)



Tänkte göra detta bara för att! ;)
Publicerat den

Bara för att det ska bli någon uppdatering på denna blogg så tänkte jag göra detta varje dag i 22 dagar :) 
Om jag glömmer någon är jag ledsen men då kommer det kanske upp två samma dag eller liknande :) 

1 - Tio fakta om mig. 

2 – En person jag vill träffa just nu. 
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. 
 
 



Lite frågor
Publicerat den

1. Hur gammal är du? - 16
2. Vill du pierca dig? vart? - Jaa! Tungan och kinden!!
 
3. saknar du någon? - Ja, jag saknar oscar så otroligt mycket!
 
4. Är du nöjd med din kropp? naaaa...
5. Vad gillar du mest med din kropp? - mina ögon
6. har du några ärr? - Ja, typ överallt, fast dom största är väl typ på handleden och benet..
7. Har du någonsin skolkat? - Ja, en gång från en lektion.. eller jag kom typ *försent* 
8. Vad är ditt favoritdjur? - Häst, Katt och Hund
9. Är du nöjd med din klass? - Nöjdare än någonsin, Älskar min klass så himla mycket!
10. Vem berättar allt för? - Hanna, jag säger verkligen allt till henne.
 
 
 



-Matte
Publicerat den

Sitter på matten nu, såå tråkigt, fattar ingenting, komme somna när som helst! Ah, nu vet ni, häjdå! 
 
Hade varit skönt med brandlarm nu



Ma dayy
Publicerat den

Denna dagen har verkligen tagit slut på mina krafter, inte kunnat sova natten till idag, vet inte varför.. vaknade tidigt i morse av att jag slog huvudet i bordet bredvid sängen sedan somnade om och gick upp vid halv nio. Dock har det varit en väldigt chill dag med bara två lektioner, varav ena var foto och andra var matte, så på fotot hade vi bara roligt halva lektionen och på matten gjorde vi inte så mycket. Sen efter skolan så gick jag och sanna och kollade på Jasons idrottslektion, sen kom oscar och så var jag med honom ett tag till vi tog bussen hem. Sen dess har jag bara suttit vid datorn och ätit lite, Ska hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag lägga mig med min bok och sen blir det antagligen att sova, Ha det så bra så hörs vi. Puss:*
 
 



Bra fotodag med de bästa! :*
Publicerat den

lite bilder från dagens fotolektion, det regnade så vi hittade lite ställen i skolan som vi fotade på :) 
Blev en del fina och en del hemsk fula, och mestadels tramsiga bilder, haha, jag var väldigt glat åt kameran denna dag så jag är nästan med på alla, hahah man har sina dagar man är väldigt glad och bara vill bara med på bild, haha! Min dag var idag ;) 
 
Har inte orkat redigera några bilder, men det kanske kommer upp dubletter nån gång när jag har redigerat en fin bild, kommer förhoppningsvis en söt bild i nästa inlägg :) 



-Syster
Publicerat den

 



-Så vacker!
Publicerat den

 




Publicerat den

 



-Story of my life
Publicerat den

 
 



-ridning är faktiskt en farlig sport!
Publicerat den

 
Och ni spelade fotboll, eller hur var det? Är det så farligt eller? nej tror knappast det?!
 



-ojdå
Publicerat den

Insåg precis att klockan var halv fyra och att jag har legar i sängen nästan hela dan i pyjamas... Kul liv (y)
 
jag vill ta hål i tungan och i kinden!! och tattuera mig!! aah dör!



-sugen på att köpa häst.
Publicerat den

Ligger just nu i sängen och letar efter hästar på blocket, jag skulle mer än någonting annat vilja ha en egen häst, och det har jag velat så länge jag kan minnas. Sitter ofta och kollar om fina hästar att köpa och så fort jag hittar en fin häst som inte alls är särskilt dyr springer jag till mamma och pappa och frågar om vi kan åka och kolla på den, men då säger dom bara att det aldrig kommer att hända, vilket jag redan vet.. Åh vad jag vill bli 18 så jag kan flytta hemifrån och göra vad fan jag vill! Hästgård här kommer jag!! 
 
 



-
Publicerat den


Yepp, all the time when i'm not with him.



-Sminkat damerna.
Publicerat den

Hejhopp osv, idag gick frida och emma bus eller godis medans mamma, toffe och maria var hemma hos oss och typ snackade massa skit som jag satt och lyssnade på för att jag inte hadet något bättre för mig, men iaf så sminkade jag emma och toffe sminkade frida, inget avanserat för dom skulle bara gå på gatan så ja, men lite blod osv blev det iaf :)
 
 
 



-November
Publicerat den

idag är det november och snart är detta året slut. Det har faktikst varit ett bra år tror jag, alltså jag har ingen koll, men jag blev tillsammans med väldens underbaraste person så det är höjpunkten på detta år iaf! Så kär har jag seriöst inte varit i någon som jag är nu. Men nu ska jag fortsätta att göra ingenting, hhaa pusss:*
 

Älskar dig!! :*