❤️
Publicerat den

Hittade massa söta bilder på Igge sen i somras, haha sötnosen! 








Har tagit dessa bilder med mobilen allihop så har suttit och laddat upp en bild i taget plus att dom var några av de första bilderna jag tog med den här bilden, så fick bläddra upp till de första bilderna hela tiden, men jaja, nu har jag iaf tagit de bästa bilderna. Han är så himla söt denna hästen alltså, och så himla snäll. Ska bli kul att börja rida honom igen. Denna sommaren som jag red igång honom på har varit en utav de bästa somrarna jag varit med om. Massa barbacka galoppruntor i skogen med lösa tyglar och bara hänga med! Såå mysigt! 
Japp, men nu ska jag försöka sova för ska upp runt tio imon för att rida på förmiddagen som jag redan har sagt men nu säger jag det igen. Hehe, kommer nog upp ett inlägg imorgon förhoppningsvis. Om inte så får jag önska er en underbar början på det nya året och en rolig nyårsafton. Puss:* 



when the sky is falling
Publicerat den

Idag har jag inte gjort typ någonting annat än att varit ute med hunden och målat mina naglar.
Mamma väckte mig kanske halv elva men jag somnade om och pappa väckte mig igen vid ett. så gick jag upp och åt lite frukost sen gick jag ut med min lilla vovve. Efter det har jag inte gjort mycket. Har lyssnat lite på musik samtidigt som jag målat naglarna ca fyra gånger (y) Så det har typ tagit upp hela min dag och nu är klockan snart halv sju. Lär ju inte somna innan tre som vanligt i natt heller, har inte somnat innan tre på hela julovet, ska bli kul sen när skolan börjar... -.- aja, tagga nyår imon med att börja morgonen med att rida iggis sen hem och duscha och fixa mig sen sticka till halltorp (y) Myys! :**
 
Mina nyårsnaglar detta året:

Mina nyårsnaglar förra året:

Enda skillnaden är att jag har lösnaglar på sista och att det är silver under det glittriga istället för massa lager med bara glitter, med annars ser det lika dant ut (y) 



Igge pigge passar bra på denna häst!
Publicerat den

Dagen började med att jag och hanna åkte in och gymmade på morgonen, det var så skönt på något sätt haha, lär förhoppningsvis ha träningsverk i armar och ben imon, haha men ska nog in en sväng i morgon också. Man ska ju träna bort träningsverk så det bler ju bra :) Efter det så åkte jag direkt till stallet och rid min lilla igge. Har var hur pigg som helst efter att inte ha blivit riden sen i sommras, lilla vännen. Han sprang och var jätteframåt, så det var ju bara att hänga på haha. Men nu ska jag rida honom varanan dag hela januari till och börja med. Vi trodde ju att han var halt och därför så har jag inte ridit honom sen dess men eftersom det inte verkar som att han har ont är man rider så ska jag börja sätta igång honom igen. Det ska bli så kul! 


Jag ska ner och rida honom på tisdag också innan jag åker till min pojk i halltorp för att skjuta in det nya året. Hoppas det kommer bli lika bra som jag har föreställt mig, men allt kan väl hända antar jag. Men får hoppas på det bästa. Puss:*
 



Haha, Skön! :'D
Publicerat den

 



FY FAN!
Publicerat den

 Asså har ni fobi för spindlar, eller inte. Det är sååå äckligt! alltså på riktigt, det känndes som att dom var på en, jag satt typ och rös i hela kroppen för att det känndes som att dom var på mig. Fyfan vad äkligt! 
Spindlar är inte min största fobi, men jag gillar dom inte på något sätt. Det är sjukt äckligt och dom är läskiga, så det gjorde nog allting lite värre men fyfan! Kolla! 
 
 
 
 
 
 
 
 



Live wild die young
Publicerat den

Blev så himla ledsen igår kväll och grät nästan hela natte pga ett par saker. Har varit depp hela dagen nästan, det släppte lite under bowlingen (kom förresten trea, även om jag suger på bowling hehe) Men iaf så vid nio tiden fick jag ett sms av sofi som sa att Igge hade blivit bättre och att jag skulle bli medryttare på honom och ha honom som min egna häst. Blev så himla glad att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag var hemma hos Ludde med Hanna och jag var helt överlycklig och typ skrattade och dom tyckte att jag var dum i huvet! Så sen dess har jag varit glad!
 
''Man måste få vara ledsen, men istället för att tänka på det negativa så måste man blicka framåt och bara tänka på de saker som gör en lycklig'' Det har jag lärt mig. Jag mår så mycket bättre när jag är bland folk, även om man är ledsen så vill man bara vara ensam i ett hörn och gråta men det är det dummaste man kan göra för då tycker man bara mer synd om sig själv och allting blir bara mycket värre. Därför ska man vara med vänner när man är ledsen så att de förhoppningsvis kan muntra upp en.
 
Finaste Igge! <3



Fina rimm!
Publicerat den

Har alltid stört mig på den där tråden som förstör hela bilden så redigerade bort den. Haha, alltså på riktigt, den förstör ju lixom hela bilden så jag tänkte att varför inte använda lite kunskaper som man har lärt sig i skolan och försöka få bort den, och det funkade ju :) hade man inte vetat att det har varit ett vitt sträck genom hela bilden had man kunnat tro att det inte hade varit någonting där ;)
 



Tips
Publicerat den

Jag tänkte köra mitt första "tips inlägg" om ni gillar det och vill ha mer så får ni kommentera om ni skulle vilja veta:) 
 
Jag tänkte tipsa om den här ansiktskrämen från oriflame. Den heter Time Reversing och det är en dagkräm. Jag brukar använda den ibland när jag känner att jag har lite torr hy efter att jag har duschat, jag får jättelen hud av den så jag är jättenöjd. Jag vet inte om den gör något emot finnar eller liknande eftersom jag aldrig har haft problem med de och nästan aldrig har haft en enda finne i hela mitt liv. Men den är väldigt bra mot torr hy iaf. Så om du har lite torr hy så rekomenderar jag verkligen den här. Den är bra plus att den luktar gott:)





kommer inte på någon rubrik :P
Publicerat den

Denna julafton har inte varit som alla andra, det har kännts som en helt vanlig dag, bara liiite jobbigare, jag var tvungen att vara med familjen hela dan. Men det typ pinsammaste var ju när alla skulle gå med hunden
" kom nu, idag ska alla gå med hunden så att vi kan vara tillsammans, det gör familjer" Nej mamma, INGEN gör det? men jaa, gud så kul.... *host* 
Men jaja, har fått det mesta jag önskat mig typ nästan, kommer inte riktigt ihåg vad jag önskade mig, men jag har fått pengar så då kan jag köpa det jag inte fick hihi! (L) 
Nu längtar jag som satan till torsdag så att jag kan få träffa min pojkvän igen! Har inte träffat honom sen... igår, men då hann jag knappt att se honom så det räknas inte, men jag längtar iaf dit och sen till nyår så det ska bli mys. Ha en fortsatt bra kväll puss:*
 
 
 
Ledsen hund för att han inte fick någonting idag, lugn älskling, du ska få någonting, jag lovar! </3
 



Julklappar!
Publicerat den

Två tjocka sockor och ett par söta trosor av mamma
En stickad tröja av Oscar<3
En stickad tröja av mamma
En vit halsduk av mamma
Tre skal av mamma, Komiskt att jag fick sms precis när jag tog kortet ;P
Rakhyvel plus rakblad, deo och en maskara av mammi
En jättefin tavla av min ängel, Hanna! <3
En tidning och onedirection lösnaglar av mamma, hahah :*
Uggs av mammi, har testat dom förut och blev kär i dom direkt (y)
One direction parfymen som jag egentligen skulle ha direkt när den kom ut, men det blev aldrig att jag
köpte den, men nu har jag den!!! <3 
En pyjamas, långbenta byxor och en T-shirt med en nalle på 
Träningsbyxor
Två tröjor av Markus, Åsa, Neo och Elliot <3
Och ett underbart fint hallsband av Oscar. Det är jättefint! <3 Gud vad jag älskar min pojkvän!<33
 
Och sen fick jag 500kr av farmor och 500kr av mormor och morfar som jag glömde ta kort på. 1000kr rikare nu och det känns ju inte helt fel, haha! Hoppas ni fick det ni önskade er och jag önskar er en riktigt mysig jul med släkt och vänner och alla! Ha det bäst Puss:*
 



It's Christmas everybody!!
Publicerat den

Häj, äntligen är dagen alla väntat på här! Vissa har öppnat lite paket, vissa väntar kanske med alla tills ikväll. Men jag har öppnat tre utav paketen, och där fick jag en ny pyjamas (med långa byxor) som jag myser i just nu, tre mobilskal, två par sockor och ett par trosor. Bilder kommer upp senare ikväll eller imorgon när jag har fått allting. Men idag är det inte bara julafton, utan idag har jag och Oscar fyra månader! :)) Och Louis Tomlinson fyller 22 år! Grattis till oss alla. hahah :) Men ha en fortsatt trevlig julafton och hoppas på god mat och massa julklappar! Kanske har du varit lite extra snäll detta året så du får många, det får vi hoppas på! :) 
Det hoppas jag att jag har varit. Har iaf varit snäll de senaste dagarna hahah. Jaja, hoppas på det bästa. God Jul! <3
 
 




MändiPändi
Publicerat den

Livar upp stämningen med lite skype med bästa amanda! <3 
Vi sjunger lite, flummar, skrattar med mera, ha det gutt, puss:* 
 
Min fina! :*



one day, maybe next week
Publicerat den

Vill bara gå och lägga mig men jag är inte trött för 5 öre. så jag sitter istället och lyssnar på musik på golvet och tar massa egopics hihi. 
Men jag hade gärna varit trött så att jag hade kunnat gå och lägga mig. Men även om jag går och lägger mig vid åtta eller vid tolv så kommer jag vakna vid typ fyra imorgon och inte kunna somna om! Men iaf lite egopix på mig :)
 
Fråga inte vad jag gör för jag vet inte :'D
 
 
Ha de gutt, hej! :*



Aww älsklingar!
Publicerat den

Blir ju typ tårögd <333333







Mys dag
Publicerat den

Sitter på golvet och väntar på ett sms av Oscar. Han ska nämligen komma med min julkapp idag, kan ni fatta att det är julafton imon? Liksom att det inte känns som det.. Men iaf så är det nog en mysdag idag, har lite myskläder på mig och sitter framför tv:n, ska pynta granen sen när mamma och pappa kommer hem sen kanske jag ska träffa Hanna ett tag, sen gp och lägga sig tidigt för att det ska bli julafton så fort som möjligt, hahah! Men ha en underbar vilken dag är det... juste måndag. hihi Ha en bra måndag Pusss:*
 
(Ja såhär brukar jag sitta med min mobil ibland :P ) 



23 december
Publicerat den

Idag är det alltså den 23 december, dan innan julafton. Men jag har då ingen som helst julkänsla, jag vet att jag tjatar, men jag brukar alltid tagga typ en månad innan julafton och ha världens julkänsla, det brukar ligga snö på marken, det brukar finnas massa julgodis, en fin julgran, och massa annat mysigt. Men i år finns det ingen snö, inget julgodis, och granen är ännu inte klädd.. Vad är det här? Denna jul kommer inte vara som alla andra, är det så att man har blivit för stor? Kan man ens bli för stor för julafton? 
 
 
 
 



Asså jag orkar inte!
Publicerat den

Sånt här håller jag alltså på med när jag är trött! Och sedan sitter jag och skrattar åt mig själv...
 



Syster<3
Publicerat den

Vill bara påminna om att detta är min allra bästa vän. Vi har gått igenom allt tillsammans och jag hade aldrig varit den personen jag är idag om det inte vore för henne. Jag älskar dig min egna HanniBanni <3
 
 



2013
Publicerat den

Tagen från  Eve ! :)
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, Jag har varit på en one direction koncert.

Hur har ditt 2013 varit? Den har faktiskt varit ett utav de bästa åren, har dock gråtit en hel del, men jag har skrattat ännumer, förlorat lite vänner, fått ännubättre vänner. skaffat mig en pojkvän, så det har nog varit ett utav de bästa åren jag varit med om än så länge. Hoppas på ett lika bra 2014 :)

Blev du kär i år? Ja!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 8 maj - 1D konceren och 24 Augusti då jag blev tillsammans med världens bästa!

 
Vad är din största framgång 2013? Jag vet faktiskt inte..

Bästa köpet? eheh.. inte den blekaste aning, Helt klart byxorna på bilden nedan!!

Vad spenderade du mest pengar på?  Kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, sen jag började på jenny har jag skrattat varje dag med mina bästa vänner. Kunde inte kommit med några bättre.

 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Massa, typ the fox och midnight memories albumslåtarna.

Vem har du umgåts med mest? Eftersom jag faktiskt har gått i nian detta året så måste jag säga alla mina bästa vänner därifrån, men på senaste tid är det Hanna, Julia, Amanda, Sanna och Oscar

Har du haft ett förhållande under 2013? Japp

Vart reste du under 2013? Barcelonaa i oktober :)

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? eh, jag vet inte, jag har det mesta just nu, och hoppas att det stannar hela 2014 också!

 

 
Vad gjorde du på din födelsedag? Jag kommer inte ihåg, men jag tror att jag var med någon kompis faktiskt.. tror inte att vi firade mig eller något liknande utan vi gjorde det efter  

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? ja, massor, tillexempel hade jag kunnat ta tag mer i skolan, men jag orkar verkligen inte för jag är såå skoltrött.

Vem saknade du? Sen jag blev tillsammans med Oscar har jag saknat honom hela tiden, men annars ingen speciell 

De bästa nya människorna du träffade? Nya klassen! 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Börja ta skolan mer på allvar och börja träna ;) Ta vara på livet!

Måste erkänna att jag saknar den här klassen lite faktiskt :( </3

 

 
 



why don't you stay?
Publicerat den

Har absolut inget att blogga om, så tills vidare så kanske det kommer upp lite "svara på konstiga frågor" inlägg för att fylla ut lite i vardagen. Men idag ska jag iaf träffa hanna, vi ska byta julklappar och färga varanandras hår, så det ska bli kul, skönt att äntligen slippa utväxten ;) haha, Sen innan dess ska familjen nog hinna med att klä julgranen, hoppas på lite mer julkänsla här hemma, för jag har ingen julkänsla över huvutaget! Så tråkigt:( Men får hoppas på det bästa och göra det bästa av situationen, blir det en grön jul så... ja, vad ska man göra? Det är ju ingenting vi kan bestämma :)
 
Godmorgon typ:P
Myser i täcket framför datorn. Ha en bra söndag. Puss:*



Jag är snäll!
Publicerat den

 



Bara för att jag har så tråkigt!
Publicerat den

SENASTE:

1. Dryck: Sprite

2. Telefonsamtalet: Sanna

3. SMS: Oscar

4. Sång du lyssnade på: Diana

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Har varit tillsammans med samma person två gånger..

7. Har någon varit otrogen mot dig: Det tror jag inte

8. Varit kär: Ja

9. Förlorat någon speciell person: Inte vad jag vet faktiskt

10. Varit deprimerad: Ja

11. Varit så trött att du somnat sittandes: varje dag i skolan (y)

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Rosa

13. Svart

14. Vit

(gillar de flesta färger utom typ, orangegul, vinröd, och sånna där konstiga fula färger)

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Ja

16. Fått ditt hjärta krossat: vet inte, kanske?

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja

21. Kysst en kompis: Ja

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Det var väldigt länge sen jag pratade med någon där, men inte alla tror jag inte

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 0

24. Har du några husdjur?: En hund

25. Vill du ändra ditt namn: Ja

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg, tror jag var med någon kompis

27. Vilken tid vaknade du idag: tio i 8 typ

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov nog då faktiskt (y)

29. Någonting som du längtar till: Jul och nyår

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag är rätt nöjd i nuläget, men det finns alltid saker man skulle vilja ändra på.

32. Vad lyssnar du på just nu: Happily . 1D

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja

34. Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting, är otroligt glad och pepp på livet :P

 

 
 
OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Linn

37. Singel/upptagen: Upptagen

38. Stjärntecken: Kräfta

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Ljungbyholmsskolan, Södermöreskolan

41. Gymnasie: Jenny Nyström

42. Högskola: Kommer aldrig gå på de

43. Hårfärg: Mörkbrunt för tillfället, halvt blond orginal

44. Långt eller kort: medel

45. Längd: Ungefär 160,5 kom vi fram till... har krympt :(

46. Vad gillar du gällande dig själv: ibland hela mig, ibland ingenting, men mina ögon typ kanske

47. Piercings: Navelen.

48. Tattoos: Inga än, men jag ska ha förr eller senare!

49. Höger eller vänster: Högerhänt

 

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: Räknas sy som en operation? för i sånna fall när jag var fem

52. Piercing: Öronen

53. Tatueringen: Ingen än så länge

54. Bästa vän: Hanna

55. Sporten du spelar: Fotboll, tror jag, eller simmning eller skridskor, kommer inte ihåg

56. Husdjur: Kanin

57. Vaccination du minns: När jag var fem år typ.. kommer inte ihåg men alla gör väl de när man är fem?

58. Konsert: 1D konserten 8 maj detta året!

60. Alkohol du drack: tro det var gin hahah! eller cider av nått slag?

 

 
 
 
 
 
 
 

JUST NU:

61. Äter du: Inget

62. Dricker du: Inget

63. Är du på väg att: Svara på detta

64. Lyssnar du på: Little white lies , 1D

65. Väntar du på: Inget särskillt faktiskt, julafton kanske?

 

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: haha, nej!

67. Vill du gifta dig: kanske

68. Karriär i åtanke: Fotograf kanske, eller jag vet inte :(

 

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: åååh, båda! 

71. Kortare eller längre: Längre

72. Yngre eller äldre: lika gammal, har inte tänkt så mycket på de..

73. Romantisk eller spontan: spontan

74. Snygg mage eller snygga armar: armar

75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar

76. Känslig eller inte: inte för känslig, men dom ska kunna visa känslor.

 

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: Ja

80. Gjort något sjukt spontant: Har jag säkert, jag är kompis med Nadine

81. Tappat glasögon eller linser: vet inte, har jag säkert

82. Haft sex: Ja

83. Krossat någons hjärta: Ja

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja

85. Har du blivit arresterad: Nope :))

86. Dissat någon: Nä, har nog bara blivit dissad, jag är ful

87. Gråtit när någon dött: Ja, mina djur

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

77. Ragg eller förhållande: Förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: Tveksam

 

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Nej

90. Mirakel: Lite kanske

91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja

92. Himlen: naa... 

93. Tomten: Nej

94. Att kyssas på första dejten: men vem dejtar egentligen?

95. Änglar: Jag tror på andar

 

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: typ :'(

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Mobil, Vänner, Pojkvänner, typ familjen

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja

 
En massa fula och mobbade bilder på de, ha de gött hej! :*



And where is the snow then?
Publicerat den

Så glad att de äntligen är jullov och att jag har hittat min nyårsklänning!
Dagen började med sovmorgon till tio i åtta, gick upp, fixade mig, bytte om, sminkade mig, hann tom att platta håret! (detdu!;) haha. Sen till skolan, började vid kvart i tio, samlades i klassrummet och blev indelade i lag för att göra en musiktävling, det var bara massa konstiga jullåtar som typ ingen någonsin hade hört, hehe :P man skulle gissa namn/band osv. Mitt lag förlorade, vi fick 1 poäng. (haha) fast jag gjorde så att vi fick två pluspoäng genom att smöra lite för läraren ;) Sa att vi borde få plus för att vi var så söta. hahah ;) Ja, så då blev vi delad sistaplats med två andra lag ;) Hihi, Men efter det så var det någon muikgrej i kaggs aula, sen slutade vi. Gick till stan med Oscar för att handla lite julklappar, hihi, hittade bara en julklapp till hanna och en tröja till mig ;) Haha, ego, jag vet. Men nu är jag fattig :P Men jag tyckte iaf att tröjan jag hittade var sjukt snygg! Men Oscar var iaf tvungen att åka till sin mamma så jag gick lite på baronen själv tills jag hittade Sanna,Jason och Julia på donken, så satt där lite med dom. Jag var så hungrig att jag skakade, hade inte ätit någonting så jag åt lite med dom :) Sen gick vi runt lite grann sen tog jag bussen hem. Har inte gjort så mycket mer än att bara haft en skön känsla av att det är jullov och att jag inte behöver gå upp tidigt på måndag! (y) Haha. Men ni får ha en awezume kväll och ett underbart jullov så hörs vi så fort jag har något kul att berätta. Puss på er ! :*
 
 



(Det är en tröja och en tight kjol så det ser ut som en klänning, jag tyckte det blev s



Jullov!
Publicerat den

Imorgon är det äntligen sista dagen i skolan innan 2014! Så skönt med lite lov efter att ha blivit så otroligt skoltrött... Imon börjar jag kvart i tio och slutar runt halv elva, eller folk i min klass kan inte enas om vi börjar halv tio eller kvart i tio eller om vi slutar halv elva eller kvart över elva? Men jaja, vi ska iaf "leka" vara i aulan och äta gröt. Dock kommer inte jag att äta gröt för det är äckligt, men det andra kommer nog bli kul :) Hehe. Sen när vi har slutat ska jag in och julandla lite julklappar tror jag, vet inte om jag kommer få med mig någon snäll vän eller om jag går ensam. Men sen ska jag hem och göra ingenting, kanske hinner träffa oscar en stund när han har slutat, kommer inte ihåg om det var kvart i 12 eller kvart i 1. Men jaja, nånting var de iaf :* Men ha ett bra lov så hörs vi, kommer inte ta med mig datorn till skolan imon för det känns onödigt och jag lär nog inte mobilblogga, men kanske, man vet ju aldrig, haha Jaja kommer säkert upp något imon på något sett efter skolan om inte annat. Men nu ska jag nog gå och lägga mig så jag är pigg imon. Puss:* 
 
where is the snoooow??



30 saker ni kanske inte visste om mig.
Publicerat den

1. Jag har en väldigt stor hand fetish, särkillt på min pojkväns händer. Snyggaste som finns. 
2. Jag har gått på piano när jag var mindre men jag kan inte spela någonting längre
3. Jag är extremt klantig
4. När jag var fem skar jag upp benet när jag skulle gå upp från en brygga. Vilket har lett till ett stort fult ärr på benet...
3. Jag har massa komplex
4. Jag är oftast jätteglad i skolan, jag är den spralliga typen, men hemma är jag ibland väldigt depp
5. Jag har väldens underbaraste pojkvän
6. Jag har många konstiga fobier, som tex, getingar, utklädda människor, fjärillar, luftballonger, mm
7. Jag älskar djur. 
8. Jag säger alltid att jag aldrig bryr mig men jag tar väldigt illa upp vad folk säger
9. Jag vill flytta hemifrån
10. Jag har verkligen ingen kärlek till mina syskon
11. Jag är väldigt kräsen när det gäller mat
12. Jag älskar att kramas och att hålla handen
13. Mitt första husdjur var en kanin som hette lilleskutt
14. Jag gråter ganska lätt
15. Jag tar inte skolan på allvar
16. Jag hatar skolan
17. När jag gick i 7:an och 8:an hatade jag att ha lov för att jag saknade min klass så mycket. Men nu vill jag inget annat än att ha lov
18. Jag har en väldigt djup hemlighet som jag bara har berättat för ett par utav mina vänner men som har kommit ut, och jag hatar dom för det.
19. Jag har alltid velat jobba på hundpensionat, det vill jag fortfarande
20. Jag är verkligen usel i skolan.
21. Jag har världens bästa vänner
22. Jag har ingen favoritfilm eftersom jag nästan aldrig kollar på film
23. Ibland är jag för snäll för mitt eget bästa
24. Jag älskar att bitchblicka människor
25. Jag är inte så elak eller bitchig som jag ser ut eller beter mig
26. Jag är nog den som taggar julov mest
27. Jag vill ha min pojkvän hos mig hela tiden.
28. När någon är ledsen/arg blir jag det också
29. Tillexempel när jag rider så tar jag in information mycket snabbare än vad jag gör i skolan eftersom jag tycker det är mycket roligare att rida än att plugga.
30. En gång för några år sedan så var jag och en kompis ute och cyklade vid ca 4 på morgonen, då blev vi jagade av en bil. Sen dess har jag varit livrädd för bilar på natten/kvällen.. Får seriöst panik om jag hör en bil när jag är ute och går på kvällen.
 
 



Humörsvängningar
Publicerat den

Har haft såna jävla humörsvängningar idag, eller jag har det fortfarande men alltså idag... det gick från normalglad, till överlycklig, spidad, börjar gråta, pissförbannad, överspidad igen, flummig, förbannad, arg, jätteglad, ledsen, börjar gråta, arg, besviken, hatar livet, älskar livet.. Så har det typ hållit på hela dagen idag.. Så jobbigt! Vet inte hur många gånger jag har gråtit idag av ingenting... Vet inte vad det är med mig alltså... Suck och stön...
 
 
 



where are you going?
Publicerat den

häjj, skolan gick som vanligt snabbt idag också.. Alltså vart tar tiden vägen? Varje dag tar slut en efter den andra, och om inte jag minns fel så kommer jag ihåg första dagen i skolan då vi bara satt ett par tjejer från lilla södermöre skolan på en bänk på stora jenny och såg förvirrade ut. Men nu har vi gått ett halvår och det känns som att man har kännt varandra hela livet. Men ändån, allting har gått så otroligt snabbt. Plus att 2013 snart är slut och vi inväntar 2014. Jag som fortfarande lever i 2012!? 
 
 



Vad hade jag gjort utan er?
Publicerat den

Hej allihopa, jag hade tänkt att skriva lite om mina närmaste och dom som betyder mest. För utan dom vet jag inte vad jag hade gjort. Dom betyder allt för mig! Älskar er alla det ska ni veta!! <3
 
Oscar: 
Min pojkvän, min älskling, min bästa vän, mitt allt. Du betyder så otroligt mycket för mig. På riktigt ingen kan ens förstå hur mycket. Det är knappt så att jag förstår. Min kärlek till dig har aldrig varit större! Du betyder allt för mig. Och jag älskar allt med dig. Din personlighet, din kropp, ditt anrikte, dina händer ALLT Du är så underbar, och jag är så glad att jag har dig. Vi har samma hurmor och det är så kul att vara med dig. Vi kan ligga och skratta och sjunga mitt i natten. Jag kan prata med dig och det är jag så sjukt glad över! Vi är så olika men ändå inte för olika, Men i matsatsen dras ju till varandra sägs det ju :) Jag älskar dig älskling!
 
Hanna:
Min allra bästa vän som verkligen är den enda jag berätta precis allt för! Du var den första vän jag lärde känna på riktigt, och vi har hållt fast vid varnadra alla dessa år. Och det är jag så glad över. Alla dessa bus, rymmningar, dockor, bollar, ballonger, studsmattor, sova överallt, stugan, killar. Vi har gått igenom väldigt mycket! Men vi har konstigt nog aldrig bråkat verkligen på riktigt! Och det är väldigt konstigt, Vi har ju bråkat men aldirg riktigt så mycket att vi inte kunde lösadet. Visst vi hade väl haft de bråken då vi inte pratade med varnadra på ett tag men annars har det inte varit något. Du är nog den enda utav mina nära vänner jag nästa ALDRIG har kramat. Är inte det sjukt??? Vi har nästa aldrig kramat varamdra under dessa år!? Jag säger det kanske inte så ofta. Men jag älskar dig. Du är en underbar vän! :*
 
 
Sanna:
Det finns ingen annan jag bråkar så mycket mer som den här tjejen. Men när vi väl är med varandra och är glada så har vi världens roligaste humor och vi skrattar åt allt! Vi är vekligen som systrar, för vi bråkar som systrar men vi vet ändå att vi alltid finns för varandra. Vi har också alltid varit vänner, enda från dagis. Vi hade en period då vi var inte pratade med varandra, det höll säkert på ett något år. Men nu är vi lika nära som förr. 
Jag kom ihåg dessa studsbollar, *Stjärnfall* , barbidockor. sjuksyster. Alla crazy skratt. llting är värt att komma ihåg. Och det är någonting man inte kan glömma! Älskar dig gumman!
 

Amanda: 
Goaste personen jag känner. Vi skrattar åt allting. Vi har inte kännt varnandra så där jättelänge men vi har verkligen kommit varnadra nära. Vi har inte jättemånga minnen, men det ska bli jättemånga! Ett minne kanske är när vi skypade häromdagen, helt crazy diskussioner:P hahah Men tre år tillsammans med denna tjej kommer bli de roligaste tre åren i mitt liv. Vad hade jag gjort utan mändipändi lixom, ingenting hade varit roligt! Du är den blondaste och gulligaste lilla tjej jag känner. Haha! Puss på dig gumman, Du är bäst!
 
Julia:
Världens gulligaste och crazygaste tjej. Älskade lilla vännen vad du är underbar. Eftersom vi är lika långa så passar vi så bra ihop. Vi är så lika på så många sätt och jag älskar dig gumman! Tre år med dig kommer bli så sjukt kul. Du är så pluttinutting älskling!! Vi har dock inte så många minnen förutom dom vi skapat i skolan. Men om vi ska göra det som vi har sagt kommer det komma en vädigt stort och roligt minne imon kort. Älskar dig hjärtat! 


 
<33



Luciashow
Publicerat den

Hola amigoos! 
Det har varit en väldigt mysig, rolig och stressig dag i stallet idag. Men allting gick jättebra på julshowen och de kom massa människor och alla var jätteduktiga. Det blev en massa bilder som just för tilfället ligger på Amandas kamera men jag vill ha ett par bilder av henne så att jag kan lägga upp som här. Men jag återkommer om det. Det har iaf varit en rolig dag idag. Och imon går vi in på sista veckan i skolan innan jullovet hur underbart?? Är så otroligt taggad på jullov nu så det finns inte!! Skönt att slippa skolan, träffa pojkvännen och massa gamla och nya vänner och bara ta det lugnt. Gud så skönt! Men ni får ha det bra så hörs vi säkert imorgon. Puss:*
 



Vem tänker på grisarna?
Publicerat den

haha, typ goaste låten. Helt klart årets bästa julåt! ;)
 



Fredagsmyyyys!
Publicerat den

Hade en väldigt rolig kväll igår hemma hos Oscar. Asså underbaraste familjen någonsin. Skulle kunna bo där för alltid! Nej men vi åt nudlar och nån kyklinggrej, (har lärt mig äta med pinnar!!!! typ) Jag är så stolt att jag äntligen vet hur man ska hålla! Har även spelat massa frågelekar med Marcus och Oscar. Gissa vem som vann två utav 5 gånger?? (eller hur många gånger vi nu spelade) Joo Jaaag! Hur grym? ;) haha Nej men vi drack lite gott och flummade en massa, gick ut och gick vilket gjorde kvällen ännu roligare. Hahah! Kom tillbaka och vi gick och la oss direkt. Kommer inte ihåg i detalj allt som hände men kul var det. Dock inte lika kul i morse eftersom jag mådde så ootroligt illa! Det är bättre nu som tur är! Fick i mig kanske en halv pannkaka till frukost och sen har vi inte gjort så mycket mer. Legat och slöat vid tv i ett nån timma typ. Åt frukost vid 11 tiden och åkte hem vid tjugo över ett, Men hann ändå skratta åt marcus och annat. Hahah! Bästa helgen på länge! 
Och snart ska jag be ge mig av till stallet för lite övning inför lucian imorgon. Tagga oså! hihi ha en toppen helg! Puss:*
 



Sanna 16 år! <333
Publicerat den

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min systers födelsedag. Hela 16 år fyller hon den lilla tjejen. Såå liten. hihi! Men iaf. Du är världens bästa syster och jag hade inte klarat mig utan dig. Även om vi alltid är arga på varandra så vet vi båda att vi älskar varandra och att vi finns där för varandra. Våran humor slår ju allt. Älskar dig från månen och tillbaka. Vi har varit som systrar ända sen vi träffades på dagis och vi har hållt ihop sen dess. Det var ett tag då vi inte pratade med varande, vet inte vad som hände men jag är så glad att vi hittade tillbaka till varandra tillslut. Du är nog den jobbigaste, lataste och bortskämdaste ungen jag känner men det är det som gör dig speciell, Jag vet att jag inte säger det tillräckligt ofta men jag älskar dig. Du är min andra halva gumman! Hoppas du vet att jag alltid finns. 
Älskar dig gumman och ha en underbart bra födelsedag! <3
 
Föresten så är det inte bara sannas födelsedag utan det är också luca och fredag den 13. Undra om jag kommer krocka med bussen eller liknande? ;o haha får hoppas på det bästa. Puss:*



Ett par frågor
Publicerat den

1. Är du singel? Nope
2. Är du lycklig? Ja, just för tilfället är jag det :)
3. Är du uttråkad? ganska, har svenska
4. Är du ledsen? Nope
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? det tror jag inte.
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? men av?
9. Är du från Irland? Nej, men hade varit kul :)
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

 
skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? senast nyss:*
6. Har du haft en hemlig beundrare? inte vet väl jag.. men alltså jag tror det någon gån kanske :P
7. Är du kär? har aldrig varit kärare!!!
8. Vill du gifta dig i framtiden? det hade inte varit fel pga har aldrig varit på ett bröllop :(

 

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek 
2. Hår eller ögon? Älskar båda, men ögonkontakt med någon man älskar<3
3. Katt eller hund? hatar denna frågan, men hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? romantisk hemmakväll med min pojkvän
8. Pengar eller lycka? Lycka 
9. Dag eller natt? Båda, älskar att sova! men det är tråkigt så, båda ;)
10. MSN eller mobil? Mobil

 

 

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Hahah! Ja
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja!! :/
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Har väl hänt kanske.
6. Ätit en hel tårta? Nej 
7. Gjort bort dig offentligt? haha, yaoo
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ja, och så blev det ;)
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja! är otroligt känslig.
10. Velat försvinna? Ja 

 

skit

Vad såg du på tv sist? Kommer inte ihåg, men det var väl något program...
Vems blogg läste du sist? Sannas - Zelize.blogg.e
Vad åt du sist? clementin i gårkväll
Vem pratade du med sist? sanna, i klassrummet
Vem ringde du sist? Oscar
Vem messade du sist? Julia
Vad läste du sist ”bok”?  tvingad till att läsa the boy in the striped pyjamas
Vem pussade du sist? Min pojkvän.
Vem kramde du sist? Min pojkvän
Vem bjöd du sist på något? Sanna
Vad köpte du sist? Ingen aning... men typ en present till sanna tror jag:)

 



Ma bebbii
Publicerat den

Älskar min och amandas humor! Helt klart bästa som finns! :*
 



2 veckor till jul!
Publicerat den

Nu börjar det närma sig jul, bara 14 dagar! Och typ 10 dagar kvar till jullov! längta något otroligt mycket!! Men jag har fortfarande inte fått in denna julkänslan än liksom, Har köpt EN julklapp och jag måste hitta fler! Jag är fattig och detta kommer inte gå! Men jaja, får försöka så mycket jag kan till pengarna tar slut. Haha!
 
 Men iaf så sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, är helt forever alone för att alla mina vänner stack till tai, jag åt i skolan eftersom jag hellre ville tillbringa mer tid med min pojkvän som jag inte har träffat på länge. Men ha en bra tisdag så hörs vi. Puss:*
(kommer somna när som helst, alltså på riktigt är så sjuuukt trött för jag kunde inte somna i går kväll pga olika anledningar, men usch.. ah, är oootroligt trött!)



ännu en vecka
Publicerat den

Slutade för tio minuter och ska sitta helt foreveralone i en timme för att vänta på hanna! Och hungrig är jag också! Ska in till stan med henne och kolla julklappar och lite sånt innan jag ska hem för att åka till stallet. Har inte ridit på en vecka nu och jag är väldigt rastlös så det ska bli kul att rida lilla lassie. Bäbishästen som är väldigt pigg. Så kul ska det bli och jag taggar inför nästa helg redan! Men ha en fortstt bra måndag så hörs vi. Puss:*
 
 



Detta är mina bebbi
Publicerat den

Jag älskar henne så otroligt mycket! <3
 



New in
Publicerat den

 
Var inne på hööks idag som sagt och köpte två par skor. Ett par fodrade vinterskor att ha när jag bara är i stallet och ska fodra hästar osv i hagen. och ett par nya ridskor att rida i för att mina andra var helt slut hål över allt och dom läcker in. Så det behövdes verkligen! (y) Men ska snart byta om för att sticka till stallet för lite övning så hinner nog inte blogga mer förens efter så vi hörs då. Puss:*



julmarknad
Publicerat den

Mamma väckte mig vid kvart i nio idag eftersom jag skulle gå och mata katten så det blev en tidig morgon för min del, men det gör ju att man hinner mycket mer. Så just nu är klockan än så länge bara tio och jag har redan ätit en god frukost med familjen. Vi ska snart åka på julmarknad och jag följer bara med för att jag ska köpa nya ridskor efter. Jag vill egentligen inte gå på julmarknad för det är såå tråkigt, men får väl göra det iaf :( Aja, sen ska jag till stallet för att öva inför julshowen som är den 15 (nästa söndag) Så vi ska gå igenom hur vi ska göra osv. Jag har inte bestämt mig om jag ska sjunga eller inte. Jag vet inte vad jag vill men det lutar mot att jag inte orkar för jag kan inte texterna och jag orkar inte lära mig dom. Men aja får se. 
Kom gärna och kolla 15/12 stalljust smedby! (Vet dock inte vilken tid) :P
 
 



Miss you.
Publicerat den

 



New Year!
Publicerat den

Alltså jag behöver både en nyårsklänning och en julaftonsklänning! Haha, så jag måste åka in till stan någon dag och fixa det plus massa julklappar och present till sanna osv. Åh jag orkar inte plus att jag är fattig :(
Får dra med mamma eller något ;) Haha, men iaf. Jag köpte en nyårsklänning till förra nyåret men den hade jag på mig i ca 2 minuter sen bytte jag om till jeans och en tröja, Och jag har inte använt den sedan dess heller...  Så en välldans slöseri med pengar på den. Men ah, jag vill ha en snygg julklänning och nyårsklänning, även om jag vet att jag inte kommer att ha på mig den på nyår men jag kommer iaf ha den på julafton men jag kan inte ha samma både jul och nyår för det blir ju bara fult. Men aja nu vet ni de, haha Hejdå! :*
 
Den här i svart hade varit så sött!



Pepparkaksbak
Publicerat den

Alltså pepparkaksdeg är så mycket godare än vanliga pepparkakor!






does he know?
Publicerat den

 
känner att denna helgen kommer vara en "sitta vid datorn helg" kommer sitta framför photoshop en hel del tror jag, så det lär nog komma upp ett par photoshopgrejer iaf denna dag :) Ha det så bra hejdå! :*
dessa har jag gjort denna morgonen, men var även hunnit baka lite pepparkakor också, kommer bilder i nästa inägg! 
Oj, såg precis att klockan redan var halv tre! denna dagen har gått snabbt och ändå har jag inte gjort någonting.. Det kommer bli den värsta helgen på länge :(



photoshop
Publicerat den

De som betyder allra mest för mig! <3 (mina allra bästa vänner, min pojkvän och min hund) :*
 
Har alltså precis lärt mig hur man gör runda bilder, haha! Ja, jag vet att jag inte är särskillt snabb på att lära mig men det kommer så kanske i slutet av trean kanske jag kan det mesta av redigering osv och kan kanske göra lite mer profsiga saker, men än så länge så blir det lite såna hära basic saker, men dom här har jag iaf jobbat lite med nu denna fredags kväll. Har även kollar lite på idol och fått magmuskel av allt skratt med familjen :P( vet dock inte vem som vann idol, men det var säkert kevin:(( )  haha Men nu ska jag nog gå och lägga mig för orkar knappt hålla ögonen öppna och jag har fått kramp i min arm av att sitta vid datorn av någon konstig anledning. Men vi hörs imon. Puss och godnatt :*



All I want for christmas is you.
Publicerat den

Sitter på mitt rum och myser lite framför datorn med lite julmusik. Vad gör man inte på en fredagskväll? ;) Har inget bättre för mig så får väl sätta mig och kolla på idol med familjen sen vid åtta. Hejar på Elin så mycket! Om Kevin vinner vet jag inte vad jag gör!? Usch! Det skule stått mellan Erik och Elin tycker jag! Men nu är det som det är. Haha! Tänkte fixa lite i photoshop en stund nu till åtta. Så ha en fortsatt kväll. Puss:*
 
Hunden får stå för kvällens bild. Kommer kanske upp någon photoshop bild sen om jag får till något. (Är inte så bra på det än så länge, men aja, jag lär mig väl) Haha puss:*



visste ni att?
Publicerat den

  • när jag tänker eller har beslutsånges så biter jag mig i kinden
  • jag hatar kanel
  • jag var nära på att dö när jag föddes
  • jag hade öroninflammation 5 gånger inom loppet av tre månader när jag var tre/fyra år
  • jag är sällan sjuk
  • jag hatar att missa skolan
  • jag tar åt mig väldigt lätt
  • när någon är ledsen eller på dåligt humör så blir jag automatiskt det också
 
 



The snow is falling down.
Publicerat den

Ja, jag har t-shirt på mig och det ångrade jag stort när jag gick utanför dörren och trampade i snö. Äckligt kallt är det ute, och inne i skolan dessutom! Hatar vintern, men visst det är liite mysigt med snön, men måste det vara så satans kallt?



Palla'nte
Publicerat den

Alltså på riktigt! Jag blir riktigt arg ifall hälften i min klass inte kommer imon bara för att de inte kan ta sig till skolan för att deras bussar och tåg osv är inställda! Men jag, Jag måste fan upp klockan sex på morgonen för att kämpa mig igenom denna jävla fredag! Är på så dåligt humör för denna helgen kommer bli den dåligaste på länge! Ska vara fucking kattvakt och har ingen tid att vara med min pojkvän! :( Och så övning inför luciashowen på söndag, den kanske kommer bli lite kul, men inget annat! ÅÅÅÅ jag orkar inte! Hejdå!
 
Ge mig jullov nuuu!!!



it's something great
Publicerat den

hola amigo!
Har precis redovisat min engelska, eller jag spelade upp det jag hade spelat in.. Usch vad jobbigt att höra sin röst. Men det var bättre än att redovisa muntligt framför alla så nu mår jag bra. :) Kanske får sluta vid två idag pga en storm ska tydligen komma och alla i min klass bor antingen i nybro eller på öland och deras sista tåg och bussar går vid två. så då hoppas jag på att få sluta vid två jag också (y) (om inte så har jag flyttat till öland över dagen (; ) 
Haha, men iaf så sitter jag amanda, sanna och julia och väntar på att matsalen ska öppna! Ha det bra så hörs vi. Puss:*
Me and my blond hair ;)



leave the world behind.
Publicerat den

hej alla fina där ute. Ligger i sängen med datorn i knät och försöker koncentrera mig på engelskan som jag ska redovisa imon, men det går inte så bra. Så i stället kommer hanna förbi och ska "hjälpa" mig med den (:
Men iaf så har dagen gått hyffsat fort för att ha varit en tråkig onsdag med bara massa tråkiga och vanliga lektioner. Men har haft kul med mina finisar som vanligt, mycket skratt osv. Och så fick jag oscar att ta min buss hem som gick lite senare än vad hans egentligen skulle göra så att jag fick tillbringa lite extra tid med honom<3
Men nu ska jag fortsätta att kanske skriva lite på engelskan eller något innan hanna kommer. Puss:*
 
Söta, jag vet :*
 



vart är julkänslan?
Publicerat den

Asså jag är ledsen, men jag har faktiskt inte fått den här julkänslan än, kanske för att man går upp så pass tidigt på morgonen till ett stort mörker när man går till bussen och ingen har tänt några lampor i förstrerna för var ända jävel ligger och sover. Men det gör att man inte får den mysiga känslan som man brukar så. Inte ens chokladkalendern är lika intressant längre, och man hinner inte se julkalendern. Men aja, det kanske blir bättre när snön kommer kanske? Det enda jag vill nu är att det ska bli julov och sen kan sommaren komma tillbaka :) 
Puss&godnatt:*
 
 
 



Stör mig på de riktigt hårt faktiskt!
Publicerat den

 



can't stop looking at you.
Publicerat den

Hade en välbehövlig myshelg med min underbara pojkvän som jag inte har varit hos på två veckor. Vi låg och mös som inne medan det var kallt ute. Kände verkligen att jag behövde det. Har dock inte sovit så där jätte mycket, fast ändå somnade vi ganska tidigt, han somnade innan ett och jag ca halv två eller vad hon var sist jag kollade på klockan, och vi (jag) vaknade vid halv tio tror jag hon var, eller nio eller nått, kommer inte ihåg.. men iaf, När jag tillslut fick tag på lite täcke så kunde jag sova. Åh det är så himla mysigt att sova med någon bredvid sig, även om det är skönt att sova i sin egen säng med sit eget täcke också. Men när man inte har sovit med någon på ett tag så uppskattar man det mycket mer :* Haha, men iaf så har jag haft en underbar helg med en massa skratt, sång, mys, serious talk med mera! :) 
Haha, vi låg seriöst och sjöng/skrek mitt i natten. Det var skitkul. Hahah Älskart<3